Fisher Price Classic Platenspeler is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015

Bekijk op bol.comDe Classic Platenspeler van Fisher-Price is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie kinderen van 0 – 3 jaar. Er kan t/m 01 november 2015 gestemd worden op dit speelgoed. Je maakt daarmee kans op mooie prijzen. Stemmen kan via deze link >>>>

fisher-price-classic-platenspeler-retro-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders

fisher-price-classic-retro-platenspeler-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-vaders-moeders-speelgoed-samen-2Fisher Price Classic Platenspeler; informatie van de fabrikant (BOTI)
De Fisher-Price-platenspeler is een favoriet van iedereen die hem zich uit zijn kindertijd herinnert. Hij werd in 1971 uitgebracht als de Change-A-Record muziekdoos. De platenspeler bevat 5 ‘speelbare’ platen met in totaal 10 liedjes. De platen kunnen makkelijk worden opgeborgen in de speler, die voorzien is van een handig handvat voor onderweg.

fisher-price-classic-retro-platenspeler-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-vaders-moeders-speelgoed-samen-3Juryrapport:
Een sentiment voor de ouders en de eerste platenspeler voor het kind. Voor je het weet heb je een DJ in huis! Goed te bedienen en lekker stevig in een prachtige retro-vormgeving. Dit is nou echt Fisher Price.

Pedagogisch verslag:
Een platenspeler voor de leeftijd van 1 – 3 jaar? Is dat niet wat raar? Is het niet nostalgie van de volwassenen? U mag die vragen zelf beantwoorden. Maar, als u deze platenspeler ziet, blijkt het eigenlijk een speeldoosje te zijn met veel melodietjes.

Op elke schijf staat aan beide zijden een melodie die past bij kinderen van die leeftijd. Maar, het kind kan nu eenvoudig zelf zijn voorkeur melodie kiezen of van melodie wisselen (10 x). Als het kind wat ouder wordt, kan hem/haar worden uitgelegd hoe een speeldoos, maar ook hoe geluid uit groeven van een plaat kan komen. Er is geen batterij nodig, wel iemand die het draaimechaniek opwindt. Mooie klus voor ouders of oudere broer of zus.

fisher-price-classic-retro-platenspeler-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-vaders-moeders-speelgoed-samen-1

De Fisher Price Classic Platenspeler bestel je hier >>>>

Voor de persoonlijke mening van een jurylid van de vakjury en meer uitleg over wat je met dit speelgoed kunt en hoe je er (samen) mee kunt spelen, klik hier >>>>

Voor informatie over ander genomineerd speelgoed, klik hier >>>>

 

 

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


EVEREST: de gevaarlijkste plek op aarde
Tiptoi Dierenset Boerderij
Share