Bekijk op bol.comDe Dansende BeatBo van Fisher-Price is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie kinderen van 0 – 3 jaar. Er kan vanaf 15 september 2015 t/m 01 november 2015 gestemd worden op dit speelgoed. Je maakt daarmee kans op mooie prijzen. Stemmen kan via deze link >>>>

dansende-beatbo-robot-fisher-price-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders

fisher-price-dansende-beatbo-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-vaders-moeders-speelgoed-samen-2Fisher Price – Dansende BeatBo; informatie van de fabrikant (Mattel)
Met één druk op BeatBo’s buik of op de knopjes op zijn voeten activeer je grappige liedjes, leerzame content en dansbewegingen. Met dit futuristische vriendje kunnen mama en baby een zinnetje opnemen, waar BeatBo vervolgens zijn favoriete liedje van maakt! De 3 standen (Dansen & Bewegen, Leerpret & Games en Meezingen) “groeien mee” met baby, waardoor hij een vriendje voor jaren is! En bij dit alles laat hij baby kennismaken met letters, kleuren, tellen, muziek, oorzaak en gevolg en nog veel meer!

Juryrapport:
fisher-price-dansende-beatbo-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-vaders-moeders-speelgoed-samen-3
Met de Dansende BeatBo is stilzitten geen optie en daardoor een leuke manier om kinderen aan het bewegen te krijgen. Een leerzame “robot” waar je heel lang plezier van kunt hebben omdat je er steeds meer mee kan. Mooi vormgegeven en met felle kleuren.

fisher-price-dansende-beatbo-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-vaders-moeders-speelgoed-samen-1Pedagogisch verslag:
Welk jong kind houdt er nu niet van dansen? Met deze dansende BeatBo zal het dansen van uw kind vanzelf komen! Begin de danspartij door eerst op BeatBo’s buikje of op de knopjes op zijn voeten te drukken. BeatBo gaat dan liedjes zingen, maakt dansbewegingen. Welk klein kind gaat dan niet mee doen?

Deze BeatBo speelt ook in op ontluikende muzikale kanten van een kind. Want, als het kind een liedje zingt of woordjes of zinnetjes zegt dan gaat deze BeatBo er mee aan de haal door er een eigen remix van te maken.

Naast dans en muziek is er dan een derde optie, te weten dat BeatBo inspeelt op de natuurlijke nieuwsgierigheid en het leervermogen door het kind letters, kleuren, tellen en ook nog met elementaire oorzaak-gevolg dingen in aanraking te brengen.

De Fisher Price Dansende BeatBo bestel je hier >>>>

Voor meer informatie over dit genomineerde speelgoed, tips om er samen met je kind mee te spelen en de persoonlijke mening van een jurylid van de vakjury over de Fisher-Price Dansende BeatBo, klik hier >>>>

Video:

Share