Bekijk op bol.comJohnny Jungle Plane – WOW Toys is genomineerd als Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie kinderen van 0 – 3 jaar. Er kan vanaf 15 september 2015 t/m 01 november 2015 gestemd worden op dit speelgoed. Je maakt daarmee kans op mooie prijzen. Stemmen kan via deze link >>>>

johnny-jungle-plane-vliegtuig-wow-toys-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-speelgoed-samen-copyright-trotse-vaders

johnny-jungle-plane-speelgoed-van-het-jaar-wow-toys-trotse-vaders-moeders-speelgoed-samen-2Johnny Jungle Plane – WOW Toys; informatie van de fabrikant (InMarkt Products)
Vliegtuig Johnny kan, wat het weer ook mag zijn, altijd de lucht in. Samen met zijn piloot Monty en zijn grootste tijger vriend Tony gaat Johnny dagelijks op pad om de jungle te ontdekken en weer nieuwe vrienden te maken voor Tony. Het is heerlijk vliegen in de frisse lucht van de WOW wereld.

johnny-jungle-plane-speelgoed-van-het-jaar-wow-toys-trotse-vaders-moeders-speelgoed-samen-3Juryrapport:
Een vliegtuig met verrassende elementen. Met frictie motor: een klein zetje en dan gaat het vliegtuig verder. Zowel de piloot als de tijger kunnen meevliegen. Leuk dat de propellers blijven draaien. Lekker stevig en in felle kleuren.

Pedagogisch verslag:
Een stuk speelgoed dat uitnodigt om door de kamer te rennen met het vliegtuig, om er dieren in mee te laten vliegen, om over de vloer te laten rijden (taxiën) en om de kaart, de camera en het voedsel dat in het vliegtuig opgeborgen zit te gebruiken.

Deze Johnny Jungle Plane doet een beroep op motoriek (door de kamer rennen om het vliegtuig te laten vliegen), fantasie, speelfantasie en spelen met dieren. De kleurstelling van het vliegtuig en de dieren past goed bij de jonge leeftijd van het kind dat er mee zal spelen (1 – 3 jaar).

johnny-jungle-plane-speelgoed-van-het-jaar-wow-toys-trotse-vaders-moeders-speelgoed-samen-1

Johnny Jungle Plane – WOW Toy bestel je hier >>>>

Voor de persoonlijke mening van een jurylid van de vakjury en meer uitleg over wat je met dit speelgoed kunt en hoe je er (samen) mee kunt spelen, klik hier >>>>

Video:

Share