2015 nieuwe Google Logo

Screenshot 2015-09-02 at 16.24.40Soms schelden we graag op Google. Google is in 17 jaar heel groot geworden en dus ook wel wat arrogant, eigengereid en machtig. Neem niet weg dat onze wereld er niet zo zou uitzien als we Google niet hadden gehad.

Wat Google heeft gedaan met het digitaliseren van onze wereld is van onschatbare waarde. Het heeft ook de manier waarop Trotse Vaders met hun kinderen omgaan in computer gebruik, leren huiswerk maken en communiceren en mailen veranderd. Ik ben fan van Google: gebruik Gmail al vanaf het begin, werk op een Chromebook bel met Hangouts en sla alles bij Google in Drive op.

Google de de grootste innovator van de eeuw. En ze blijft maar doorgaan met vernieuwen. Niet alleen wat betreft de producten, maar ook wat betreft de vormgeving. Kijk voor wat Google allemaal heeft gepresteerd even naar dit super snelle overzicht. Het is de moeite waard.

2015 logo google nieuwVandaag komt Google met een nieuw logo en vele andere vernieuwingen op het gebied van vormgeving en logo gebruik.

Lees over deze wijzigingen het artikel op Google product blog: nieuwe vormgeving.

Share