Rononson Fruit Shoot ZookerZ finale pampus

DSC03844De producenten van Robinsons Fruit Shoot hebben in de afgelopen maanden ‘buiten avonturen wedstrijden (Zookerz)’  georganiseerd voor jongeren van 6 tot 12 jaar. De finale van de de wedstrijd vond plaats in het fort-eiland Pampus voor de kust van Amsterdam.

Een pracht locatie voor een schatvinders wedstrijd. Finalisten moesten de schat vinden via een speurtocht met vele stoere opdrachten. Een prachtige dag daar “in het water” van het IJsselmeer!

Pampus: decor voor finale ZOOKERZ finale van Fruit Shoot Natuurlijk moeten jongeren die aan sport doen, skaten, klauteren, klimmen en andere avonturen beleven die dorstig maken drinken. Liefst niet alleen maar limonades met of zonder prik.

Dus is Robinsons Fruit Shoot een prachtige suikervrije vruchten-dorstlesser voor stoere jongens en meisjes. Het ligt dan ook in de lijn van de verwachtingen dat juist deze vruchten frisdranken producent speciaal voor zijn doelgroep avonturen organiseert.

Rononson Fruit Shoot ZookerZ finale pampusIn de afgelopen maanden waren dat wedstrijden die op aangeven van een App de deelnemende jongens en meisjes: ZOOKERZ. De deelnemers in wedstrijd verband konden uiteindelijk een een finale plaats bemachtigen.

Deze finale werd op een zeer zonnige en warme zaterdagmiddag op het eiland Pampus, onderdeel van de stelling van Amsterdam, gestreden.

DSC03787

De finalisten van de Robinson Fruit Shoot Zookerz van uit het hele land verzamelde zich met hun (groot)ouders in de haven van Muiden. Een prachtig stadje aan de zeesluizen in de Hollandse Vecht, zeker als het zomerzonnetje schijnt. Vanuit deze haven vertrek een veerboot naar het eiland en alleen al die tocht op het IJsselmeer, langs het Muiderslot, was de finale-plaats al waard.

zookerz-pampus-copyright-trotse-vaders-1

Aangekomen op het eiland, volgde – na versnaperingen en een Fruit Shoot, een uitleg van het spel. De speurtocht in verschillende (leefdtijds)groepen door het Ford kon beginnen.

zookerz-pampus-copyright-trotse-vaders-2

De (groot)ouders kregen, terwijl de kinderen met avonturen bezig waren, een uiterst leerzame rondleiding. Alle TrotseVaders kunnen een bezoek aan Pampus op hun lijstje zetten van leuke uitjes met de kinderen.

zookerz-pampus-copyright-trotse-vaders-3

Na een hele middag opdrachten doen, klimmen, met speedboten varen, door donkere gangen klauteren, raadsel oplossen en puzzelen werd de gestolen schat met veel zilverlingen, horloges, gouden bekers en kralen en kettingen gevonden.

zookerz-pampus-copyright-trotse-vaders-4

Kortom een prachtige, professioneel georganiseerde dag op een bijzonder eiland.

Rononson Fruit Shoot ZookerZ finale pampus

Share