Schetenjacht van Goliath is genomineerd door de vakjury als Speelgoed van het Jaar en maakt kans om gekozen te worden tot Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie 6-7 jaar.

Productinformatie en adviesprijs:
Bekijk op bol.comAfmetingen inclusief verpakking: 27,3 x 26,9 x 5,8 cm (lxbxh)
Gewicht: 0,388 kg
Adviesprijs: € 29,99
Fabrikant: Goliath

speelgoed-van-het-jaar-logoVoor meer informatie over Schetenjacht, en samenvattingen uit het juryrapport, klik hier >>>>

Voor informatie over ander genomineerd speelgoed, klik hier >>>>

Mijn ervaring met het spel Schetenjacht van Goliath als lid van de vakjury van Speelgoed van het Jaar 2015:

Tja, een spel waarbij je neuzen op moet zetten, en moet raden wie er een ‘scheet laat’ is duidelijk niet ontwikkeld voor volwassenen, tenzij je een groep studenten als volwassenen beschouwt… Maar we kunnen ons prima voorstellen dat de doelgroep hier dolenthousiast over zal zijn!

‘Scheten laten’ en raden wie de ‘dader’ is, een heel eenvoudig gegeven, maar ongetwijfeld een spel wat heel vaak en met heel veel plezier gespeeld zal worden!

Spelen in de leeftijdsgroep 6-7 jaar; algemene informatie:
Kinderen van deze leeftijdsgroep zijn ze competitief, elkaar overtroeven vinden ze erg leuk. Allerlei spelletjes spelen op deze behoefte in. Of dat spelen nu buiten met vrienden en vriendinnetjes gebeurt, of binnen met broertjes, zusjes en ouders maakt niet uit.

schetenjacht-goliath-spel-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-1

Spelen met Schetenjacht
Spelen met het spel Schetenjacht kan alleen met minimaal drie personen. Dat kan een nadeel zijn, want het is wel een spel wat je kind veel zal willen spelen. Maar om te kunnen raden wie ‘een scheet gelaten heeft’ moet je minstens 2 medespelers hebben.

Samen spelen met Schetenjacht
Met 3 tot 4 spelers kun je natuurlijk een heleboel lol hebben met dit spel. Kinderen kunnen het prima samen spelen, waarbij het spel zelf ondergeschikt zal zijn aan de lol om het ‘scheten laten’ wat perfect past bij bij de doelgroep voor dit spel. Wanneer je als ouder meespeelt, geniet dan van het plezier van je kind(eren)!

Bekijk op bol.comSchetenjacht van Goliath bestel je hier >>>>

schetenjacht-goliath-spel-speelgoed-van-het-jaar-2015-trotse-moeders-vaders-speel-goed-samen-3

Share