geronimo-stilton-groene-reeks-copyright-trotse-vaders-2Mario de Kok had besloten om een eeuwenoud snottebellenslakkensoep recept te maken. Hiervoor had hij dertien ingrediënten nodig, en niet zomaar ingrediënten … nee, de meest slijmerige en monsterlijke producten die je je kon bedenken! Duifje en Geronimo gingen op pad om ze bij elkaar te zoeken. Wonder boven wonder lukte het ze ook nog om alles te vinden. Maar toen ze weer terugkwamen op het Schedelslot, wachtte hen een onaangename verrassing: de geliefde kok van het Schedelslot leek in het niets te zijn verdwenen …

Recensie
Leuk, een nieuwe reeks waarvan mijn zoon zowel het eerste als het tweede deel met plezier gelezen heeft. Mooi dat uitgeverij De Wakkere Muis nu relatief korte series uitgeeft (6 delen), het is dan veel haalbaarder om een serie compleet te maken.

geronimo-stilton-groene-reeks-2-copyright-trotse-vaders-4

 

Deze Groene Reeks is een erg leuke serie, uiteraard prima vormgegeven in de typische Geronimo-Stilton-stijl, waardoor het ook voor beginnende lezers aantrekkelijk is gemaakt. Het verhaal is leuk voor kinderen, maar dat kan natuurlijk niet anders met zo’n titel 😉

geronimo-stilton-groene-reeks-2-copyright-trotse-vaders-1

Hieronder de mening van mijn 8-jarige zoon die ook dit deel gelezen heeft:

Snottebellen-Slakkensoep? Heerlijk!

Geronimo ging een kaassoufflé bakken en toen werd er aan de deur geklopt. Het was Kalong, de vleermuis van Duifje Duistermuis.

geronimo-stilton-groene-reeks-2-copyright-trotse-vaders-2

Hij kreeg een USB stick van Kalong. In de USB zat een nieuw boek van Duifje duistermuis. Het boek ging ook over Geronimo. Geronimo kon niet slapen omdat er geesten waren die veel geluid maakten, dus ging hij buiten slapen. Hij wou toen hij niet meer kon slapen maar wat eten, dus hij opende de de koelkast: leeg. Hij opende de keukenla…. Meer vertel ik niet, want het is veel leuker wanneer je het zelf leest.

geronimo-stilton-groene-reeks-2-copyright-trotse-vaders-3

Het was een leuk boek, vanaf 7 jaar niet te spannend en de humor is leuk. Het hoort niet echt bij het eerste boek van het Kasteel van de Honderd verhalen, maar het heeft wel een groene streep aan de onderkant.

Snottebellen-slakkensoep? Heerlijk – Geronimo Stilton
Bekijk op bol.comDeel 2 van de Groene Reeks
Hardcover, 120 pagina’s, uitgeverij De Wakkere Muis
Bestel dit boek hier >>>>
geronimo-stilton-groene-reeks-copyright-trotse-vaders-1-1

Ook het eerste deel in deze serie is door ons gerecenseerd, klik hier voor de recensie >>>>

Het kasteel van de honderd verhalen – Geronimo Stilton
Bekijk op bol.comDeel 1 van de Groene Reeks
Hardcover, 116 pagina’s, uitgeverij De Wakkere Muis
Bestel dit boek hier >>>>

 

Share