mymuesli-mannen-ontbijt-copyright-trotse-vaders-2De 40%-Protein-Muesli bezorgt voldoende eiwit voor de opbouw en behoud van jouw spieren. Bovendien bevat de mix slechts 15% koolhydraten (Low Carb) en is daarmee uitermate geschikt voor een koolhydraatarm en figuurbewust voedingspatroon geschikt. Ook de chia zaden spelen hierin een belangrijke rol. Zij zijn rijker aan proteïne en voedingsvezels dan vele graansoorten en bevatten tegelijkertijd minder koolhydraten.

Low carb betekent niet per direct, dat jij je dagelijkse muesligenot hoeft over te missen. Integendeel. Met deze low-carb muesli met zoete appelstukjes, lekkere abrikozen, granaatappelzaden, gehalte amandelen en gepelde hennepzaden is het volop maar verantwoord genieten.

Recensie
Vanmorgen heb ik mij ook eens aan de muesli gewaagd.
Mijn vrouw geniet daar al langer van, maar laat mij maar bij de boterham met appelstroop als ontbijt.

Gisteren liet ze me weer een nieuwe versie van muesli zien. Ik kwam er toen achter dat de samenstelling ervan wel heel verantwoord was. Volop proteïne, stukjes appel,abrikozen, zonder suiker, en er stond ook een rood hartje op. Ze voegen ook liefde toe!
Dan kan ik als man natuurlijk niet achterblijven.

mymuesli-mannen-ontbijt-copyright-trotse-vaders-1

En, tot mijn grote verbazing, was het nog lekkerder dan verwacht!
Nu zullen we vaker samen aan de muesli zitten ’s morgens.
Een aanrader, ook voor diegene die er nog geen behoefte aan heeft gehad.

Smakelijk ontbijt en daarna een heerlijke dag.
De vader van de “Trotse Moeder”.

[Gastblog geschreven door mijn lieve vader: Jan Frijters]

Deze, en andere mixen van mymuesli, bestel je hier >>>>

Voor recensies van andere MyMuesli varianten, klik hier >>>>

Share