Theathershow Gooiland Wonder School Live Denneth en Dirk met Waldo Wonder

Theathershow Gooiland Wonder School Live Denneth en Dirk met Waldo WonderOnze kleintjes en dus onze Trotse Vaders kennen natuurlijk de dagelijkse Show Wonder School van de goochelaar Wardo Wonder (Nick Nielsen) op Telekids (RTL8). Van deze Wonder School is nu ook een Theater Show Wonder School Live.

Op zaterdag 23 april 2016 vond de première met Wardo Wonder plaats in Theater Gooiland. TrotseVaders.nl met de zonen van 9 en 12 was er bij. Dit is het verslag van de première van de Wonder School Live in het Theater Gooiland te Hilversum!Theatershow Gooiland Wonder School Live portier

Theatershow Gooiland Wonder School Live gooiland foyerEerst over de rode loper natuurlijk en door een feestelijke gastheer welkom geheten. Een gezellige drukte, zaterdag in Gooiland, met heel veel bekende gezichten van RTL’s Telekids.

Het theater Gooiland is uitermate geschikt om dit soort premières te verzorgen want het Grand-cafe gaat naadloos over in het vernieuwde Theater in Hilversum.Theatershow Gooiland Wonder School Live gooiland

Op naar de voorstelling. De magische trucs zijn verweven in een verhaal van de Goochelaar Wardo Wonder in zijn Wonder School. Het verhaal wordt leuk aan elkaar gepraat door de De Harten Dame (Daphny Muriloff-Haitsma) en het Konijn, de betoverde beroemde tovenaar Waldemar (Bart Mijnster).

En uiteindelijk na het succesvol uitvoeren van 7 magische opdrachten krijgt Waldo zijn ultieme beloning.

Theathershow Gooiland Wonder School Live acteursVeel trucs zijn wel bekend, maar door Wardo weer in een leuk nieuw verhaal gestoken. Ik vond met name de truc met de gekleurd vellen op het schoolbord heel leuk, omdat na drie stappen iedereen op de middelste blauwe vak terecht was gekomen. Een wonder!

Theathershow Gooiland Wonder School Live act schoolbord

Maar het hoogtepunt was natuurlijk de truc met het verdwenen zakdoekje, omgetoverd in een ei.

Theatershow Gooiland Wonder School Live goochel boek en zakdoekje Theathershow Gooiland Wonder Toverstaf Theathershow Gooiland Wonder School Live Konijn

Het verklappen van de werking (je kunt de truc en een tover-doe-boek in de foyer kopen na de voorstelling!) van de truc was voor de meeste kinderen al heel leuk, maar dan er toch een magische draai aan geven met een echt ei was waarlijk een voor iedereen onverwachte clou!

Theathershow Gooiland Wonder School Live portier act zweven Theathershow Gooiland Wonder School Live Konijn IMG_20160423_162025

Het is een voor kinderen in de basisschoolleeftijd een hele onderhoudende en interactieve show. De voorstelling duurt ongeveer anderhalf uur. Zeker de moeite waard om met de kinderen lekker uit te gaan naar het Theater. Ook uitermate geschikt als verjaardagsuitjes en met Oma’s en Opa’s!

Theathershow Gooiland Wonder School Live Moors en Waldo

Mijn kinderen vonden het vet cool en zelfs de zoon van 12 jaar (qua leeftijd aan de bovengrens van de doelgroep) vond het nog erg leuk om te zien en heeft een geweldige middag gehad.

Hier de trailer van de theater show Wonder School Live:

Voor het programma van de Wonder School Live Shows en de speellijst, klik hier >>>>

Premiere Theatervoorstelling 'Wonder School Live'. Foto LEVIN & PAULA PHOTOGRAPHY
Premiere Theatervoorstelling ‘Wonder School Live’. Foto LEVIN & PAULA PHOTOGRAPHY
Share