cover Ghostrockers seizoen 2 dvd 1Jonas, gitarist van de ondertussen hyperpopulaire Ghost Rockers, stapt op een dag zomaar uit de band en verdwijnt spoorloos. Een afscheidsbrief is al wat hij achterlaat.
Mila gelooft nooit dat Jonas zijn vrienden en de succesvolle band zomaar zou verlaten en gaat op onderzoek uit. Ze denkt dat hij ontvoerd werd en is vastbesloten Jonas en de daders te vinden.

Recensie
Tijdens het vorige seizoen van Ghost Rockers is Rocco Kent, de directeur van de opleiding DAM ontmaskerd en de theaterdocente is het nieuwe schoolhoofd. Op de eerste schooldag van het nieuwe jaar komt Jonas, gitarist van de Ghost Rockers, niet opdagen en niemand weet wat er aan de hand is. Tijdens het tweede seizoen van de tv-serie gaan de andere leden van de band op zoek naar Jonas.

achterkant Ghostrockers seizoen 2 dvd 1Tot een paar maanden geleden had ik nooit van Ghostrockers gehoord. Maar toen kreeg mijn jongste dochter van 9 een dvd van het gehele eerste seizoen om te recenseren. Zij bleek Ghostrockers al wel te kennen, althans, over gelezen te hebben. Ze heeft het hele eerste seizoen bekeken en is met veel plezier aan het tweede seizoen begonnen.

Ghostrockers seizoen 2 dvd 2 binnenkantIn de serie Ghost Rockers staan vijf tieners centraal: Jonas, Mila, Jimmy, Charlie en Alex. Ze hebben grote dromen en hopen die na hun opleiding aan de DAM Academie waar te kunnen maken. Op de Academie krijgen ze lessen in dans, acteren en muziek. Bij dit principe moet ik altijd een beetje denken aan de hitserie Fame uit de jaren ’80.

foto's Ghost Rockers seizoen 2 deel 1 IMG_5898

De serie Ghost Rockers is geproduceerd door Studio 100. Het is dus helemaal niet raar als je zo af en toe moet denken aan de serie ‘Hotel 13’ van een aantal jaar geleden (waar toen vooral mijn oudste van nu veertien vol enthousiasme naar keek). Studio 100 dus, je kan je kind van negen, bijna tien, dan ook met een gerust hart alleen naar Ghost Rockers laten kijken. Om daarna verrast te worden met beschrijvingen als deze:

Ghost Rockers gaat over een groepje jongeren die een band hebben ontdekt.

Maar dat bandje is een speciale band, want er komen geesten van de lichamen van de Freebirds, die dood zijn, in hun (in de Ghost Rockers dus – red.).

Ze (de Ghost Rockers – red.) willen er alles aan doen om te ontdekken wie die mensen zijn en hoe ze dood zijn gegaan.

Allemaal spelen ze een instrument. Mila zingt, Jimmy speelt keyboard. Jonas speelt gitaar en Mila ook. Alex die neemt alles op.

Dat groepje (de Ghost Rockers – red.) probeert er alles aan te doen om te kijken wie de Freebirds heeft dood gemaakt te ontmaskeren.

IMG_5899 IMG_5926
Nou, best spannend dus. En zeker onderhoudend! Mijn dochter van negen, bijna tien, geniet!

Ghostrockers seizoen 2 dvd 2 de dvd'sSeizoen 2 van de Ghost Rockers is uitgebracht in twee dvd-boxen. Op de twee dvd’s van de eerste box staan zo’n 26 afleveringen, die allemaal gemiddeld een kleine twintig minuten duren.
Op de site van Nickelodeon staan verschillende clips met liedjes uit de serie.

Ghost Rockers, seizoen 2, deel 1
Dvd, vanaf 6 jaar, 2 dvd’s, 300 minuten, Studio 100
Bestel deze dvd hier >>>>

Ghost Rockers, seizoen 2, deel 2
Dvd, vanaf 6 jaar, 2 dvd’s, 300 minuten, Studio 100
Bestel deze dvd hier >>>>

Share