Op 27 april 2017 is het Koningsdag en deze koninklijke verjaardag heeft een extra gouden tintje: Koning Willem-Alexander wordt 50 jaar.

De koning, zijn vrouw Máxima en waarschijnlijk ook hun drie dochters (Amalia, Alexia en Ariane), zullen op Koningsdag 2017 naar de Brabantse stad Tilburg gaan. Maar vanwege de mijlpaal van de vijftigste verjaardag, zijn (en waren) er extra feestelijkheden, zoals een diner waar 150 andere 50-jarigen voor waren uitgenodigd en een interview met onze koning.

Er is ook een felicitatie-register geopend voor persoonlijke berichten aan de jarige. En de RVD heeft een aantal foto’s vrijgegeven waarop koning Willem-Alexander samen met zijn twee honden, de labradors Skipper en Nala op landgoed Eikenhorst te zien is. Ongedwongen, ondanks zijn publieke functie. Namens de redactie van TrotseVaders.nl proficiat en een fijne verjaardag gewenst!

De in dit artikel geplaatste foto’s zijn afkomstig van de RVD:
Wassenaar, april 2017: Koning Willem-Alexander
Beeld: ©RVD / Frank van Beek

Share