Potjandino! Wij sterven haast uit van geluk! Dit is het leukste speurboek aller oertijden!

Het is een nieuw, keigaaf oerknagersavontuur, waarin onze vrienden op zoek gaan naar het recept van de oerste soep der oersoepen. Maar dat doen ze niet alleen, jij helpt ze door zelf te bepalen hoe het verhaal gaat lopen! Aan het einde van elk hoofdstukje heb je twee keuzes, gaan ze links of rechts? Gaan ze terug of door? Gaan ze eten of slapen? Door de keileuke puzzels en te gekke raadsels op te lossen die erbij staan, word je een beetje op weg geholpen! Een oerknagersverhaal waarvan jij de afloop bepaalt, wie wil dat nu niet?

Recensie
De serie Oerknagers bestaat vooral uit losse delen zoals we die kennen van series van Geronimo Stilton. Een aantal recensies kun je <HIER> lezen. Dit boek is wel uit de serie, maar totaal anders: het is een soort puzzelboek. En de prijs is erg aangenaam, ook leuk als verjaardagscadeau dus.

Door steeds in het verhaal een puzzel op te lossen, krijg je een pagina-nummer waar jouw verhaal verder gaat. Je bepaalt dus zelf de volgorde van lezen en geeft zelf je avontuur vorm.

Wat origineel! Dat vind mijn jongste zoon gelukkig ook en gewapend met een potlood, helpt hij Geronimo Stilton de oersoep te zoeken. Hij is er echt uren zoet mee, mooi om te zien!

Uitgeverij Wakkere Muis: graag meer van dit soort boeken! De leesboeken zijn al perfect, maar dit soort interactieve boeken zorgen voor nog meer plezier.

Op zoek naar de oersoep – Geronimo Stilton
Deel 11 uit de serie Oerknagers
Paperback, 128 pagina’s, uitgeverij De Wakkere Muis
Bestel dit boek hier >>>>

Voor alle boeken uit de serie Oerknagers, klik hier >>>>

Share