Flip (schakelen), Glide (glijden), Click (klikken), Spin (draaien), Roll (rollen), Breathe (ademhalen). En dat met de Hulk of met Spiderman? Het kan met de nieuwste Marvel superhelden Fidget Cubes!

We hebben allemaal wel eens met een pen zitten klikken, met een been zitten trillen, of met onze vingers zitten tikken tijdens een vergadering of in de klas. Friemelen is volledig normaal gedrag en hoort vaak bij momenten van productiviteit, concentratie en brainstormen. We hebben de Fidget Cube ontwikkeld als hulpmiddel zodat je toe kunt geven aan de natuurlijke drang om te friemelen gedurende de dag.

 

Een ongewoon verslavend stuk speelgoed van hoge kwaliteit voor op je bureau, ontworpen voor alle leeftijden om je te helpen je aandacht erbij te houden. Friemel er in stijl op los, op je werk, in de klas en thuis.

De Fidget Cube heeft zes zijden. Elke zijde heeft iets waaraan gefriemeld kan worden: Flip (schakelen), Glide (glijden), Click (klikken), Spin (draaien), Roll (rollen), Breathe (ademhalen). En deze is nu ook in een prachtige Marvel Superhelden uitvoering te koop, voor een aangename prijs.

Je kunt kiezen uit Batman, Wonder Woman, Superman, Spider-Man, Iron Man, Hulk en Captain America. Voor iedereen een held (of heldin) dus. En al deze verschillende friemelkubussen zijn van de makers van de originele Fidget Cube. Heb je geen held, dan is er altijd wel een design die je het meest aan zal spreken. Kortom: altijd een leuk cadeautje!

De diverse Superhelden Fidget Cubes / friemelkubussen bestel je hier >>>>

Voor meer informatie over de Fidget Cube zie:

https://trotsemoeders.nl/2017/11/fidget-cube-friemelen-om-tot-rust-komen/

Share