Kapitein onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwen, geschreven door Dav Pilkey, uitgegeven door De Fontein

Kapitein Onderbroek 3 - Kapitein Onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwenIk had nog nooit van ‘Kapitein Onderbroek’ gehoord tot de film, gebaseerd op de Kapitein Onderbroek boekenserie, in de bioscopen kwam. De film heb ik niet gezien, maar we kregen het derde deel uit de serie ter recensie toegestuurd en mijn jongste zoon heeft er enorm van genoten.

Informatie
Kapitein Onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwen is het derde deel in de serie Kapitein Onderbroek van Dav Pilkey. Een full colour graphic novel, voor kinderen vanaf 8 jaar.

Sjors en Harold hebben bijna iedereen op school in de maling genomen. Maar wanneer ze het te bont maken, besluit schoolhoofd Krupp de kantinejuffrouwen te vervangen door wel heel vreemde schepsels, die akelig veel op buitenaardse wezens lijken.
Kan Kapitein Onderbroek Sjors en Harold redden, of lusten de marsmeiden hen rauw?

Dav Pilkey kon op school niet goed stilzitten en tekende het liefst gekke strips. Een leraar waarschuwde hem: ‘Je kunt niet de rest van je leven gekke boeken maken!’ Gelukkig luisterde Dav nooit erg goed…

Mening van mijn zoon (11 jaar)

Kapitein Onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwen is het eerste boek wat ik over Kapitein Onderbroek heb gelezen. Ik wist niet dat er al eerdere delen waren en het maakte ook niet uit voor dit boek omdat je dit ook gewoon kunt lezen.

Kapitein onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwen, geschreven door Dav Pilkey, uitgegeven door De Fontein

Het boek is echt mooi, helemaal in kleur. De meeste boeken die graphic novel genoemd worden, hebben wel plaatjes die als een soort strips een stuk van het verhaal zijn, maar die zijn meestal in zwart-wit. Hier is echt alles in kleur!

Kapitein onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwen, geschreven door Dav Pilkey, uitgegeven door De Fontein

Kapitein Onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwen is echt heel grappig. Ik moest er echt om lachen en wil eigenlijk ook de andere boeken lezen. En dan misschien ook de film een keer zien. En ook dit boek ga ik nog een keer lezen.

Kapitein onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwen, geschreven door Dav Pilkey, uitgegeven door De Fontein

Bekijk op bol.comKapitein Onderbroek en de ongelooflijke kantinejuffrouwen – Dav Pilkey
Deel drie in de Kapitein Onderbroek serie
Hardcover, graphic novel, 160 pagina’s, uitgeverij De Fontein
Bestel dit boek hier >>>>

Voor andere delen uit de Kapitein Onderbroek serie en voor de Kapitein Onderbroek film, klik hier >>>>

 

Share