Er is iets heel waardevols gestolen in het stadion, maar wie heeft dat gedaan? Word een detective en los dit mysterie op! Bekijk alle verdachten en lees de aanwijzingen om zelf dit raadsel op te lossen.

 

Een leuk vormgegeven boek met grappige tekeningen voor kinderen vanaf 8 jaar. Een spel en een verhaal in één. Het boek bevat drie grote raadsels, waar kinderen lang zoet mee zijn.

Recensie
Dit doe-boek is echt een groot succes hier. Mijn jongste zoon (11 jaar) begon direct met puzzelen. Hij is dol op mysteries/detectives en puzzelen, dus die combinatie spreekt hem enorm aan.

Zoon: “Als je de puzzels goed oplost en goed nadenkt, dan kom je er achter wie de dader is. Er zijn allemaal verschillende soorten puzzels en raadsels dus je moet iedere keer op een andere manier nadenken.

Pas aan het eind weet je het zeker (behalve als je een puzzel fout hebt gemaakt, maar dan kun je aan de achterkant kijken wat het wel was). Je bent best wel een tijdje bezig met een puzzel en gelukkig zijn er drie, dus je kunt lekker lang speuren!”

Het blijft wennen, schrijven in een boek. Vooral omdat Mysterie in het stadion er echt mooi uitziet. Maar het hoort er in dit geval bij: je moet zelf het boek gebruiken om het verhaal te kunnen afmaken. Een prachtig concept, ook voor kinderen die niet zoveel met voetbal hebben (zoals mijn zoon). Ik hoop op nog meer boeken van VI in dit genre!

Mysterie in het stadion – Pronto
Paperback, 64 pagina’s, Voetbal International
Bestel dit doe-boek hier >>>>

Share