Het twaalfde deel alweer van het “Leven van een Loser” en een van de eerste boeken die mijn jongste zoon in handen krijgt. Maar via zijn vrienden is hij al op de hoogte van deze serie en hij is dan ook enorm enthousiast!

Inhoud
Wegwezen is het twaalfde deel in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten beter…

De familie Botermans kan eindelijk even op vakantie. Wegwezen! Een paar dagen zon zal wonderen doen, dus vliegen ze naar een tropisch eiland.

Maar alles pakt anders uit: Brams vlucht is een ramp en eenmaal op het eiland blijkt het vakantiepark een nachtmerrie. Er lopen veel te grote spinnen rond en de zon brandt harder dan verwacht. Laten de Botermansjes hun vakantie verpesten?

Mening
Mijn zoon heeft enorm genoten van dit boek. Het maakte helemaal niet uit dat hij niet alle andere delen gelezen had, dit boek is prima op zichzelf te lezen.

De boeken over Bram Botermans als ‘loser’ zijn zogenaamde Graphic Novels: boeken die tussen leesboek en stripverhaal in zitten. De plaatjes in het boek zijn niet alleen ter illustratie, maar ook onderdeel van het verhaal.

Het boek leest vlot weg, goed geschikt voor kinderen die minder dol zijn op lezen dus! Maar ook mijn eigen zoon, die graag dikke boeken leest, genoot van dit boek, soms zat hij zelfs hardop te lachen!

Leven van een Loser, deel 12: Wegwezen – Jeff Kinney
Hardcover, graphic novel, 223 pagina’ s, uitgeverij De Fontein
Bestel dit boek hier >>>>

Share