Geronimo gaat met de tijdmachine naar de Griekse oudheid en daar gaat hij zowaar met de filosoof Socrates lunchen. Maar er is meer: een mysterieuze diefstal, een tragedie en een wedstrijd … Wat hebben ze met elkaar te maken?

In dit leuke flexcoverboekje kun je allerlei feitjes over de Griekse oudheid vinden en lees je dus niet alleen een leuk verhaal, maar doe je ook tegelijkertijd kennis op!

Recensie
Wat leuk, dacht ik toen ik dit boekje onder ogen kreeg. Mijn jongste zoon is fan van de boeken van Geronimo Stilton en ik kan me dat voorstellen.

De boeken zijn erg mooi vormgegeven, zelfs de letters en de woorden zijn versierd en ook daar is over nagedacht. Overigens is mijn oudste zoon daar niet dol op, hij vindt het afleiden…

Dus.. ik dacht mijn jongste zoon te verrassen met dit nieuwe boek: Reis door de Tijd 8: De dief van Olympus. En wat blijkt: het is helemaal geen nieuw boek!

Het is een van de delen uit de dikkere boeken van Reis door de tijd. Om precies te zijn: een deel van Reis door de tijd 3. En laten we dat in de boekenkast hebben staan!

Goed, niet zo’n geschikte verrassing voor mijn eigen zoon, maar wel een prima cadeau voor de verjaardag van een van zijn vrienden. Want het boek is wel leuk om in huis te hebben: door het te lezen krijgen kinderen automatisch kennis over de Griekse Oudheid mee. En er staan nog wat leuke doe-dingen in.

Reis door de tijd 8: De dief van Olympus
Paperback, 144 pagina’s, uitgeverij De Wakkere Muis
Bestel dit boek hier >>>>

Share