Waarschijnlijk kennen de meeste Trotse Vaders het merk Tonka. Het is al decennia lang bekend vanwege de goede kwaliteit speelgoed-auto’s. En nu zijn er nieuwe producten op de markt gebracht die aansluiten bij wat kinderen leuk vinden: een verrassing uitpakken waar je mee kunt spelen en die deel uit kan maken van een verzameling: Tiny Tonka!

 

Wij kregen drie hele kleine doosjes en wisten niet wat er in zat. Er staat niets aan de buitenkant wat verraadt welke autootje er in zit! Dat maakt het dus extra spannend, zeker wanneer je ze wilt sparen.

 

Bij ons zat in ieder doosje een andere auto. We hebben dus een mooie start van een verzameling. De doosjes zelf kun je gebruiken als garage en daarmee kan al meteen gespeeld worden.

 

Opruimen is ook makkelijk: een garage-complex maken en de auto’s er in zetten. Ziet er nog leuk uit ook!

 

Kortom: leuk als klein cadeautje om mee te spelen. En zeker leuk om een grote verzameling van te hebben! Hieronder zie je een (Engelstalige) video waarin een heleboel verschillende autootjes te zien zijn:

Share