Wat is altijd een groot succes bij (jonge) kinderen? Juist: poep- en scheetgrapjes! Identity Games heeft dit goed begrepen en bracht het Poepspel op de markt: een spel voor 2 of meer spelers in de basisschoolleeftijd.

Maar als Trotse Vader mag je uiteraard meespelen, dat is alleen maar extra leuk!

Bij het Poepspel gaat het om het in de juiste volgorde wegleggen van kaartjes. In principe volg je de volgorde van naar de wc gaan. Wanneer je een fout maakt, mag (moet…) je een van de nep-drollen op je hoofd zetten.

De eenvoud van het spel (het is snel uitgelegd en makkelijk te spelen) in combinatie met de pret wanneer iemand met poep op zijn / haar hoofd zit, maakt dat dit spel een groot succes zal zijn. Er staat op de doos dat het Poepspel vanaf 6 jaar is, maar er zijn geen kleine onderdelen. Wanneer er rekening gehouden wordt met wat meer bedenktijd voor jongere kinderen, kunnen zij ook prima meespelen.

Het Poepspel bestel je hier >>>>

 

Share