• Begrijpen hoe het werktVan wasmachine tot 3D-printer: de werking eenvoudig uitgelegd.
  • Hoe werkt een alarm?
  • Wat gebeurt er binnen in een vaatwasser?
  • Waar komt het water uit de kraan vandaan?
  • Hoe kan een gps je de weg wijzen?

Ben jij een wetenschapper in de dop of gewoon nieuwsgierig naar alle technologische snufjes die ons omringen? In dit boek wordt de werking van allerlei voorwerpen uitgelegd aan de hand van gedetailleerde illustraties en duidelijke teksten, zodat de dingen om je heen al snel geen geheimen meer zullen hebben!

Recensie
Ik weet het, ik weet het. Begrijpen hoe het werkt is voor mijn kinderen… Maar ik vind het zelf ook zó leuk!

Bekijk op bol.comEr is erg veel informatie over heel veel verschillende onderwerpen. Onderwerpen waar ik tijdens mijn schoolperiode niets over heb geleerd, omdat het er toen niet was (zoals hoe je een film in 3D kunt zien).Begrijpen hoe het werkt, van Joel Lebeoume en Clement Lebeoume, uitgebracht door Deltas/Chantecler

Maar ook dingen die ik al wel weet, zijn op een hele leuke manier duidelijk uitgelegd, zodat ik het met behulp van de afbeeldingen heel eenvoudig kan uitleggen aan de kinderen.Begrijpen hoe het werkt, van Joel Lebeoume en Clement Lebeoume, uitgebracht door Deltas/Chantecler

De kinderen…. de doelgroep van dit boek zijn kinderen vanaf een jaar of 8. En ja, de kinderen vinden het allemaal machtig interessant. En proberen steeds het boek van mijn nachtkastje naar hun kamer te smokkelen….

Begrijpen hoe het werkt, van Joel Lebeoume en Clement Lebeoume, uitgebracht door Deltas/Chantecler

Kortom: een prima boek, leerzaam en interessant voor jong en oud!

Begrijpen hoe het werkt – Joel Lebeoume en Clement Lebeoume
Hardcover, 144 pagina’s, uitgeverij Deltas
Bestel dit boek hier >>>>

Share