Bekijk op bol.comFortnite is een enorm populair spel. Het is gratis en wordt door veel kinderen gespeeld. Soms ‘solo’ soms ook samen. Het boekje Fortnite: hoe word je de beste speler is dan ook een ideaal cadeau voor een verjaardag of in de decembermaand. Het is aantrekkelijk geprijsd en bevat veel goede informatie en tips over het online spel Fortnite.

Mening
“Weet ik al lang” is de eerste opmerking van mijn puber, wanneer hij dit boekje ziet. “Prima”, zeg ik, “dan geven we het wel aan je neefje wanneer hij jarig is”. En toen bleek dat de Fortnite-pro zoals hij zichzelf noemt, toch liever het boekje zelf wilde houden!

Fortnite is niet moeilijk om te spelen, maar een boekje met tips & tricks is wel erg leuk om je strategie mee te verbeteren en je ‘skills’ verder te ontwikkelen. Een leuk boekje om in te bladeren, in te lezen en dingen uit te halen die je nog niet wist. Een boekje wat regelmatig gepakt wordt door de zoon-die-alles-al-dacht-te-weten. En ik ga voor het neefje ook een exemplaar kopen!

Fortnite: hoe word je de beste speler bestel je hier >>>>

Share