Heerlijk, boeken met een dergelijke titel en een aantrekkelijke cover: die worden meteen uit de stapel boeken gepakt om gelezen te worden!

Inhoud
Hij heeft dinotanden, messcherpe klauwen… en een heel zachte vacht! Het is Hamstersaurus Rex, de kleine maar gevaarlijke held van deze nieuwe boekenserie.

Op een dag vindt de klas van Sam een mysterieuze, grommende hamster in het lokaal. Sam weet meteen hoe hij hem moet noemen: Hamstersaurus Rex. De naam blijkt goed te passen, zeker als het vriendelijke maar hongerige beestje gaat snoepen van het eigenaardige Dinoblast Krachtvoer van de gymleraar.

Sam en zijn nieuwe, supersterke minivriend nemen het samen op tegen Stier van der Kop, de ergste pester in de geschiedenis van de school. Stier is niet bang voor een rare schoolhamster. Maar misschien zou hij dat wel moeten zijn…

Mening
Ik ben dol op dit soort boeken. De mix van illustraties en tekst in niet te kleine letters, maken het erg aantrekkelijk voor de meeste kinderen. En de humor in Hamstersaurus Rex maakt dat mijn kinderen regelmatig hardop zitten te lachten.

Het is een boek voor kinderen vanaf een jaar of 9. Aanrader!

Hamstersaurus Rex – Tom O’Donnell
Hardcover, 272 pagina’s, uitgeverij WPG Kindermedia
Bestel dit boek hier >>>>

Share