‘Man/Vader’ door Jan van Mersberg (Thomas Rap)

omslag boek man vader MersbergenHet lijkt wel of de opvoeding op met name de school steeds ‘vrouwelijker’ wordt. Maar wat is dat dan een ‘vrouwelijke’ opvoeding. Of in het geval van Jan van Mersbergen: “Wat is is dan een mannelijke opvoeding. Een boek om zonder vooroordelen te lezen. Een boek voor bij het bed door zijn kleine en qua inhoud zeer afwissellende hoofdstukjes.

Inhoud
Jan van Mersbergen gaat door het leven als man en als vader.

In zijn boek Man / Vader beschouwt Van Mersbergen “mannendingen’ als vissen, het metselen van een muurtje, vechten en bier drinken, maar in het leven van een vader worden ook koude handjes opgewarmd, geruststellende woorden gefluisterd voor een spannende sportwedstrijd, slaapliedjes gezongen.

Hij vraag zich af: “Doe ik het als man wel goed?’, “Hoe verhoudt de man zich tot de vrouw?’, “Wat zijn de verschillen tussen het moederschap en vaderschap?’ en “Hoe voedt een man zijn kinderen op? [uitgever Thomas Rap |  Paperback | ISDN 9789400401235 | 256 pagina’s | €19,99 ]

Bestellen

Bekijk op bol.com

Andere boeken van Jan van Mersbergen kun je hier vinden:

Dick Ahles (89 Posts)

Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis in Hilversum, getrouwd met de liefste en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.


Wat Beren Leren: Fitness & Communicatie - berenweetjes!
Samen lezen met Geronimo Stilton - Hoe vang je een mummie?
Share