Een doe-boek, gemaakt door de redactie van New Scientist en bedoeld voor kinderen van 8 – 10 jaar (indicatieleeftijd uiteraard) is echt iets wat ik wil bekijken. Of eigenlijk…. iets wat ik wilde bekijken maar waar mijn jongste zoon meteen aan de haal ging!

Bekijk op bol.com

Algemene informatie
In tien hoofdstukken ontdekken nieuwsgierige kinderen hoe fascinerend en verrassend wetenschap is. Naast weetjes staat dit boek tjokvol zonnige woordzoekers, codekrakers en nog veel meer uitdagende puzzels. Zo hoef je je, met of zonder zon, geen moment te vervelen. Maar vergeet je ondertussen niet in te smeren!

Kom alles te weten over de zon!
Met het nieuwe Young Scientist Vakantieboek beleven kinderen een fascinerende reis rond de zon. Zo ontdek je dat de zon stormen veroorzaakt in het heelal. En dat er kleding bestaat waarmee je via zonne-energie je telefoon kunt opladen.

Mening
Nou… eigenlijk zegt het al genoeg dat mijn jongste zoon direct het doe-boek uit mijn handen nam en er in begon te bladeren en te lezen. Hij heeft het ook meegenomen toen hij met opa en oma mocht kamperen en is er al flink in bezig geweest.

Regelmatig krijg ik weetjes te horen (thema: zon) en ook de doe-dingen, puzzels etc vindt hij leuk. Mijn jongste zoon is 12 jaar en heeft echt veel plezier van dit Young Scientist Vakantieboek. Geschikt voor ieder nieuwsgierig kind wat kan lezen dus!

Het Young Scientist Vakantieboek is onder andere te koop bij de New Scientist webshop, klik hier >>>>

Share