Sword & Shield—Chilling Reign is geïnspireerd op de uitbreiding The Crown Tundra voor de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield en bevat meer dan 70 nieuwe Battle Styles-kaarten, zodat Trainers hun Single Strike- of Rapid Strike-deck uit kunnen breiden.

Klik <hier> voor de verschillende kaarten. Ze zijn echt bijzonder.
 
Calyrex maakt zijn opwachting in de Pokémon TCG als Pokémon V en Pokémon VMAX in zowel Ice Rider- als Shadow Rider-vorm. Hiermee kunnen spelers hun decks uitbreiden of nieuwe decks maken die in het teken staan van deze sterke Pokémon. Dit staat garant voor enerverende spelstrategieën. Daarnaast kunnen Trainers zich verheugen op vele nieuwe Pokémon V en Pokémon VMAX, waaronder kaarten met Galarian Articuno, Galarian Zapdos en Galarian Moltres.
 
De complete uitbreiding Sword & Shield—Chilling Reign, die verkrijgbaar is in booster packs, speciale collecties en twee versies van de Elite Trainer Box met Ice Rider Calyrex en Shadow Rider Calyrex, bevat:

  • 8 Pokémon VMAX
  • 15 Pokémon V en 26 full-art Pokémon V
  • 28 Trainer-kaarten en 13 full-art Supporter-kaarten
  • 3 nieuwe Special Energy-kaarten

Voor mijn jongste zoon en mij is deze uitbreiding vooral een aanleiding om weer fanatiek Pokémon te gaan spelen! De nieuwe kaarten zijn aantrekkelijk en leuk om te ontdekken en in te zetten.

Share