Jaren geleden had ik het genoegen om samen met mijn tweeling een middag door te kunnen brengen met YouTuber Dylan Haegens en zijn vriendin Marit. Ik was altijd al onder de indruk van de professionele manier waarop hij zijn YouTube-kanaal beheert en het is dan ook geen verrassing dat ook zijn stripboeken prima aansluiten bij de doelgroep.

Een stripboek is een prima manier om kinderen ongemerkt te laten lezen. Ook kinderen die moeite hebben met lezen, zullen plezier beleven aan de stripboeken van Dylan Haegens, zeker wanneer ze fan zijn van deze sympathieke jongeman!

Omschrijving
Een gloednieuw stripboek van YouTuber Dylan Haegens!

Eindelijk: een tweede stripboek van Dylan Haegens en zijn team! Met weer heel veel grappige strips voor alle fans van Dylan, Marit, Teun en Rick. Net als bij het eerste stripboek beloven we je dat je regelmatig in een deuk zal liggen!

Het tweede stripboek van Dylan Haegens is uitgegeven in paperback van 60 pagina’s. Volop kleur en humor!

Share