dirk-kuyt-voetbal-doe-boek-recensie-copyright-trotse-vaders-1Dirk Kuyt heeft een eigen voetbaldoeboek! De inhoud is educatief en vooral leuk voor kinderen die gek zijn op voetbal. Ze kunnen alles lezen over Dirk Kuyt, maar ook over andere Nederlandse voetbalhelden.

Even niet buiten voetballen, maar zich vermaken met spelletjes, puzzels, woordzoekers en doe-pagina’s over voetbal. Of de kinderen echt zoveel van voetbal weten wordt getest in de voetbalquiz. Ook wordt de creativiteit op de proef gesteld door je eigen voetbalschoenen te ontwerpen en een tatoeage te maken voor Dirk Kuyt… Natuurlijk ontbreekt de poster voor boven het bed niet!

Recensie
Mijn jongste zoon was erg blij toen hij het voetbal doe-boek van Dirk Kuyt in zijn schoen aantrof. Kennelijk was Sinterklaas goed op de hoogte dat we in Huize Trotse Vaders geen echte voetbalfans zijn, maar dat onze jongste zoon het Nederlands Elftal wel altijd volgt en grote fan is van Dirk Kuyt!

dirk-kuyt-voetbal-doe-boek-recensie-copyright-trotse-vaders-3 dirk-kuyt-voetbal-doe-boek-recensie-copyright-trotse-vaders-2

Het is een echt doe-boek, met allerlei leuke spelletjes voor kinderen. Alles is gerelateerd aan Dirk Kuyt en aan voetbal. We steken er dus ook nog een hoop van op!

dirk-kuyt-voetbal-doe-boek-recensie-copyright-trotse-vaders-5

Dirk Kuyt: “Ik wil graag mijn enthousiasme voor voetbal overbrengen op kinderen, dat zou met dit voetbaldoeboek moeten lukken.”

Het doeboek telt 52 pagina’s en is niet alleen leuk voor fans van Dirk Kuyt, maar ook voor andere voetbalfans. En ook wanneer de vele puzzels en andere opdrachten klaar zijn, is het een leuk tijdschrift om te bewaren en regelmatig in te kijken.

dirk-kuyt-voetbal-doe-boek-recensie-copyright-trotse-vaders-4

Het voetbal doe-boek kun je bekijken / bestellen door op onderstaande afbeelding te klikken:

Just4Kids werkt samen met de Dirk Kuyt Foundation, een stichting die sportevenementen steunt en organiseert voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Kinderen kunnen in het doeboek samen met hun klas of voetbalteam een clinic winnen, als ze de meest originele inzamelingsactie verzinnen voor de Dirk Kuyt Foundation.

Share