Met deze Fortnite-gids bereik je de top!

Word de beste speler: Met deze tips en trucs ben jij straks nummer 1!

  • Leer hoe het juiste wapen op het juiste moment gebruikt
  • Check de tips waarmee je elk gevecht wint
  • Maak tactische bouwwerken
  • Blijf als laatste over: Victory royale!

In deze onofficiële Fortnite-gids is alles te lezen over de verschillende typen spelers – bouwers, soldaten, vreemdelingen en ninja’s – en alle bijbehorende aanvals- en verdedigingstechnieken. Maar natuurlijk vooral veel tips en trucs om de BESTE SPELER te worden!

Recensie
Fortnite…. Vanaf dat deze game beschikbaar is, is mijn jongste zoon eraan verslingerd. Dagelijks maakt hij de ‘Daily Challenge’, hij speelt het samen met zijn tweelingzus of met zijn vrienden of gewoon alleen.

Wat is Fortnite?
Fortnite is een game met een prima formule: iedere keer ga je met 99 anderen naar een eiland. Je hebt allemaal evenveel kans om aan wapens ed te komen. En het gaat er iedere keer om om als enige over te blijven. Je kunt ’teamen’ of alleen spelen. En het is niet “bloederig”, wanneer iemand een strijd verliest wordt hij of zij ‘opgebeamd’.

Mijn jongste is erg behendig. Hij heeft regelmatig ‘wins’ en gaat tiers omhoog, verdiend nieuwe skins of dansjes. Maar toch zijn er altijd nog nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Hij was dan ook blij met het boekje Fortnite – hoe word je de beste speler.

Het boekje is niet dit (80 pagina’s) maar bevat informatie over allerlei verschillende onderwerpen. Sommige erg basic, die weet ik zelfs, maar gaandeweg staat er toch informatie in die handig is om te weten!

Toch zegt mijn jongste er weinig van geleerd te hebben, maar volgens hem kan zijn tweelingzus er erg veel aan hebben. Met name over de verschillende wapens en in welke situatie die gebruikt kunnen worden. Ondanks dat…. neemt mijn jongste Fortnite-pro-speler dit boekje aan het eind van de dag toch nog even mee naar boven om door te kijken!

Prima boekje voor een prima prijs, ook leuk als cadeautje voor een verjaardag.

Fortnite – hoe word je de beste speler
Softcover, 80 pagina’s, uitgeverij van Holkema & Warendorf
Bestel dit boekje hier >>>>

 

 

Share