Een jongen met de naam Kerstmis is een film die momenteel erg populair is op Netflix. Maar…. deze film is gebaseerd op een boek! En hoe leuk is het om juist dit boek te gaan (voor)lezen rondom Kerstmis!

Inhoud
Nikolas woont met zijn vader in Finland, waar ze het niet al te ruim hebben. Wanneer Nikolas’ vader de kans krijgt om veel geld te verdienen, neemt hij die meteen aan. Hij gaat op reis naar het noorden om te helpen bewijzen dat Elfhelm, het legendarische elfendorp, echt bestaat en laat Nikolas achter bij de kwaadaardige, kinderhatende tante Carlotta. Het duurt niet lang voor Nikolas het niet meer uithoudt en op zoek gaat naar zijn vader.

Ook fijn: Matt Haig heeft in totaal drie boeken rondom Kerstmis geschreven! Ook deze boeken zijn echt de moeite waard, los van elkaar te lezen maar zeker leuk om alle drie in huis te halen!

Bekijk / bestel Een jongen met de naam Kerstmis en andere kerstboeken van Matt Haig hier >>>>

Share